~Ktoś

Byłem w Toruniu zaraz po zawieszeniu i wejściu CFI. Byłem pod siedzibą. Nie złapałem nikogo. Udało mi się jednak pogadać z gościem który ma tereny obok. Mówił że Królikowski chciał to wszystko ratować. Ze to dobry facet. Ale zjawiło się cfi. Wyprowadziło że spółki wiatraki. Sprawa już przegrana i tyle. A o Ptaszku mówił że niby pół Torunia go szuka. Dzień przed moim przyjazdem facet powiedział mi, że Ptaszek robił duża imprezę dla wszystkich znajomych z Torunia. To tyle. A co do terenów krezus to syf jakich mało. Jak masz jakieś pytania pisz. Szkoda Twojego czasu aby tam jechać. Zresztą bardzo trudno tam nawet trafić. Byłem też na walnym gdzie CFI przejęło spółkę. CFI nie zdążyło ich nawet odwołać, bo jak się dowiedzieli kto ich przejął bo sami odręcznie podczas walnego na piśmie złożyli rezygnację. Królikowski tylko mówił że mu bardzo przykro, że tak wyszło. Ze on z RN czuł się odpowiedzialny i chcieli to uratować.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.