Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie wiem co za leszcze sprzedają po 42-43 złote, ale jeśli robią to, żeby kupić biomasse po pkc +100% TKO i myślą, że zarobią kolejne 100% to uwierzcie mi, że nie dosyć, że straciliście kasę na unimocie to jeszcze was ubiorą na biomassie i ostatecznie wrócicie na unimot po wyższej cenie. Tak się dzieje, bo widzę, że wycena mojego portfela mocno spada, a rosną padliny z ujemnym c/z, które ostatnie zyski widziały przed debiutami. Nic złego się na spółce nie dzieje, wiec nie ma podstaw do spadków, a jak spada to jest to tylko okazja, żeby kupić tanie akcje. Trzeba spojrzeć na to chłodnym okiem, że spadki są nieadekwatne do informacji jakie mogą się pojawić i potencjalnych wyników.