Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Powiedz mi..skoro jestescie na podium obok expandera dlaczego to nie ma odzwierciedlenia na kursie, kurs caly czas spada..obserwowalem scalenie na 3 zl..od tego momentu tez spada , zabieg kosmetyczny- zmniejszyl ilosc akcji, teraz podziel sobie obecny kurs przez 6 i sam zobaczysz ze to prawie nominal..cos powyzej 0.10 groszy wiec jest kiepsko..kurs zachowuje sie tak , jakby open mial lada moment zbanrutowac , wedlug mnie p.Czarnecki bedzie wycofywal opena z gieldy wezwaniem, a ze nie moze zrobic przymusowego stad te zabiegi z kursem kolo złotówki, szkoda, kiedys byliscie liderem na rynku, dzisiaj smutna rzeczywistosc ktora dotyczy inwestorow w ten papier, stracili tutaj oszczednosci zycia, ...skoro jest tak dobrze jak piszesz ..dlaczego jest tak zle? P.Czarneckiemu nie zalezy na kursie..i nawet jak piszesz jakby jakis cudem osiagnal cene 10 zl za akcje- pamietaj ze to stare 1.66, po tyle chodzil open dluzszy czas temu takze i tak wiekszosc inwestorow bedzie na wielkim minusie, chcialbym wierzyc w to co piszesz ale ciezko mi widzac ten kurs od dwoch lat, rownia pochyla