Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Myślałem tak samo kupując po 2-3zł kilka lat temu. Jak spadło do 1,7 i kupowałem to myślałem sobie, że przecież taniej już być nie może. Ale prezes sprowadził mnie na ziemię i pokazał, że może. Jego ostatnie zagrywki ze skupem 100k utwierdziły mnie w przekonaniu, że może być jeszcze taniej. A nawet jeżeli nie, to drożej raczej nie będzie, a dookoła aż się roi od okazji do zarobku. Nawet wśród dużych, płynnych spółek, których można się pozbyć jakby co, z dnia na dzień. Ja osobiście zarobiłem sporo na energetykach i podejrzewam, że jeszcze zarobię. Dlatego pozwalam sobie na to by pisać prawdę i to co myślę o akcjach które posiadam i to nie mało bo patrzę już na to z dystansem. Przez to jak nas akcjonariuszy potraktował prezes wisi mi już ta kasa. Ktoś powinien pociągnąć go do odpowiedzialności za to, że zrobił sobie prywatne przedsiębiorstwo ze z spółki akcyjnej nie licząc się z ludźmi dzięki którym dziś się bawi pływając sobie łódką itd. Jak ma pasje to niech płaci za nie sam, a nie za pieniądze ludzi którzy mu je dali w celu zainwestowania