Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
dja mu spokój, to jego praca, kazdy chce zarobić, a on jeszcze pomaga przy tym...
a co od tematu
poza tym nikt nie będzie za darmo pracował, a tymbardzisj TFI/SFI to tez nie fundacjie charytatywne.... żeby zyskać trzeba najpierw zainwestować, koszty jakieś zawsze są, nikt za darmo niczego nie da... i nie mówić mi tu że mBank to fundusz parasolowy, bo opłaty przy konwersji są (belka też), sprawdziłem osobiscie... ale to nie o to chodzi, ważne że mają bogatą ofertę i ciekawa propozycjię, sużo funduszy z róznych TFi i dlateo są popularni...
A nie ma przypadkiem gdzies jeszcze niższej wpąłty niż w Unio., tzn mniej niż 50 zł, bo wydaje mi się że gdzies była...