Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak napisałem Drogi Waszmościu Tej grupy inwestorami zwanej skrybą się poczuwam, toteż kreślę próbę najuprzejmiej jak potrafię, w nocnych okolicznościach. Panny Oli dzień urodzin coraz bliżej w kalendarzu, więc poznawszy wydarzenia tego datę taki oto czarci pomysł wpadł do mojej głowy, kiedy oficeryjskie buty pastuch mój stajenny Gerwazy, próbuje ze mnie zdjąć . A że chłop z niego niezdarny, sapał, buczał przy tym jak klacz co nowe źrebię na świat wydała tydzień z okładem już będzie temu. No ale dość już tych pałacowych szarad - do rzeczy. Od Hrabiny Baji na balu w Europejskim plotkę wysłyszałem iż Pannie Oli do szczęścia brakuje dwóch rzeczy : spłaty weksli, które podpisane przez jej nieszczęsnych krewnych okradają ją z posagu, oraz gry premieryję o tytule Taffy- nakarm kota. Dlatego pozwoliłem sobie ten króciutki liścik napisać, aby nieapodziankę Jubilatce sprawić na czas. Z wyrazami szacunku Mortimer P.S List dyktowałem Gerwazemu, jeśli więc są jakieś błędy, proszę zaznaczyć w odpowiedzi to odpowiednią okość kijów po plecach dostanie dnia tego samegox