~Aaa

Powodzenia, az tak wysoko nie mieze... A gdzie reszta.... Ja mam 1mln po 2gr...sprzedac chcialbym po 20gr...choc sie przejechalem na o. 1cybation sprzedalem po 2zl i columus sprzedalem po 15zl...ale zarobeb byl i jestem zadowolony. Powiem szczeze ze nawet zapomnialem ze mam o. 1cybation bo jeszcze kupowalem jak byla nazea victoria... Haha mila niespodzianja byla jak konto uroslo. Blu tez moze byc wysoko. Teraz to obroty sa smieszne. Licze na pania prezes ze po paru latach wrescie cos zdziala a dosyc fajna jest i oby madra haha. Wiem ze moj kolega dosyc zbiera bo zarobil krocie na columusie.. Wlasnie go spr, edal po 65zl..prze gosc a bral po groszach. Ale tylko dlatego ze byl za granica i gielda wogole sie nie interesowal i udalo mu sie trafic u wiem ze napalil sie na blu ale ile kupi i za ile to juz jego tajemnica.. Kazal mi kupic to kupilem haha

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.