Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Saruman, Nie mam planu wyjścia. Póki co trzymam. Zobaczę też jak sytuacja na innych spółkach które mam, bo też się tam dzieje i dziać będzie. Na przykład wczoraj wszedłem delikatnie w RedDev z NC a dzisiaj delikatnie dokupiłem po 3,37. Absolutnie nie chcę naganiać, ale zobacz zamknięcie i sam poczytaj co tam się będzie działo i czy przebije ostatnie szczyty. Na VTI zaraz zaczną się obroty, bo tu wielu na haku 1,8-2,4, więc będzie podaż i dobrze, bo będzie odpowiedź czy ktoś od nich zbiera, aby tu jeszcze zarobić. Jestem przekonany że te parę tysięcy na S po 1,85, to pierwszy z wyczekujących na okolice 2 PLN. Ja chyba sam pierwsze akcje VTI kupiłem po 1,81 ale ostatnie już po 1,15... Już wcześniej spodziewałem się na VTI 2 z przodu, ale o ile nic się nie zawali na szerokim, to już w przyszłym tygodniu nie ma wyjścia i 2 zagości. Bardzo luźno myślę o przedziale 5-6 PLN, ale tu równie dobrze może być boczniak w przedziale 2-3, a jak prawdą okażą się Twoje podejrzenia to do tych cyferek można dopisać po zerze. Jak zwykle, czas pokaże. Pozdrawiam Misiek