Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
prowokator z ciebie
dziwię się, że chce mi się odpowiadać....
to tylko daje paliwo takim jak ty trollom
co piszą o wszystkim tylko nie o faktach jakie miały miejsce w spółce
lub jakie będą mieć miejsce
nie zajmuje się spekulowaniem i nie staram się trafiać w lokalne dołki i górki
inwestuję długoterminowo i innym taki sposób polecam
oczywiście, każdy by chciał wsiąść za sek 12 do odjeżdżającego pociągu, ale
jest to bardzo trudne, w dodatku wysiąść na stacji docelowej najbardziej oddalonej...
tak więc, warto kasę podzielić na części i spokojnie sobie skupować upatrzoną spółkę
jakaś fajna średnia z tego wyjdzie
akurat ja upatrzyłem sobie platige, nie wolno czy jak?
moje posty nie są jakimś zachęcaniem do inwestowania, a jedynie osobistą opinią i tak należy je traktować
nie konfabuluję, szukam faktów i staram się poznać przyczyny i udaje się albo nie do końca, czasem odpowiedzi
nie jestem w stanie znaleźć
ryzyko zawsze jest, to nie jest inwestowanie w bilety narodowego banku
i co?
jak napiszę, że cena za akcje spółki nie odzwierciedla jej wartości to od razu jest to naganianiem?
albo, że widzę potencjał spółki, a jej dotychczasowa pozycję jako platformę do skalowania biznesu
to, od razu kogoś łapię za rękę i namawiam?
to forum jest miejscem wymiany poglądów, informacji o spółce i badaniu nastrojów
jako ludzie dorośli sami podejmujemy decyzje inwestycyjne i nikogo za ew błędy nie powinniśmy obwiniać...
co, zaś do moich wyników to jest całkiem ok i powiadają, że ten nie robi błędów co nie robi nic
i tacy jak ty moby mogą się cieszyć, że ...nie zarobili i nie stracili i kasę trzymają, jeśli ja mają
hehe, tylko jednego nie mogę zrozumieć:
po co taki jak ty: ktoś często piszący to samo na zasadzie defetyzmu
ciągle przestrzega przed kupnem tych akcji?
>>>> dlatego traktuje cię jako kogoś niewiarygodnego, na którego zdaniu nie warto polegać... ot taki folklor tego miejsca