~Jacek

Na dywanie gówno leży dywan zbutwieje, już nie będzie świeży okno sobie otworzę o Boże! śmierdzi jeszcze gorzej! kwiatek na parapecie stoi zaraz zemdleje, głowa go rozboli wyp.... się przez okno zrobi się dziura, będzie świeże powietrze, całe pokój sobie wywietrzę już nie będzie tak śmierdziało za to będzie gorzej pachniało dymem i ozonową dziurą taką wielką chmurą gówno w moim domu leży tu bierzy tam bierzy gówniany temat dziś mam w głowie zraz skończę, może ty też coś dopowiesz to najfajniejszy temat w moim życiu zaskakujący, zachwycający taki mały i czarny śmierdzący na kilometry tyle gówna mamy na świecie nie mówię już o klozecie tyle gówna w koszach naszych leży skąd to się bierze? z pieluch młodzieży o gównie se piosenkę układam zaraz zrobię przerwę, do klopa spadam wytworzę obiekt inspiracji zamknę w słoiku żeby nie śmierdział bez liku domek sobie potem przewietrzę przestanie śmierdzieć? chyba gorzej będzie serio tyle gówna jest na tym świecie czy wy o tym wiecie?? tyle smrodu w kółko wciąż mamy czy coś z tym robimy? jeszcze więcej sramy całe szczęście gówno nas nie dotyczy tylko sikamy w majtki gówno is dead, dla mnie nie m takiej opcji uspokoisz się na chwile jak nie - poleci kropel tyle znowu spodnie sobie zmoczę kto wypierze? chyba mamę poproszę nawiązując do tematu gówna najwięcej jest u sąsiadki marze o gównie opisując wytwór śmierdzącego trzeba mieć grypę żołądkową kolego wtedy najwięcej go produkujesz czy go sprzedajesz? chyba żartujesz jeszcze zapłacisz za spłuczkę klozetową ten interes się nie opłaca człowiek się nie wzbogaca człowiek tyle na nim traci tyle rzeczy się marnuje całe jedzenie w gówno się produkuje lecz pomyślmy teoretycznie byłoby bajecznie gdyby wyrzucić wszystko przez okno wszystko się rozłoży deszczem zmoknie nie będzie już smrodu w naszym oknie to byłby wspaniały pomysł lepiej srać na dworze wiatr wywieje taką mam nadzieję o gównie cały czas myślę robię się głodny na umyśle powtarzam moje pytanie: pytam o sranie oczekuję odpowiedzi nie możesz odpowiedzieć na nie? nie jestem w stanie widzę że masz potrzebę chętnie udostepnię klozet w toalecie ale za spłuczkę zapłacisz zabierzesz sobie wytwór do domu nie mówiąc nikomu przechowujesz go w domu? kiedy się idzie do szkoły trzeba uważać gówno z nieba leci boją się tego wszystkie małe dzieci dorośli też w górę spoglądają obłęd w oczach mają ciągle się modlą do pana Boga żeby na nich nie spadłą jakaś trwoga najgorzej to by było na głowę na nogę jeszcze przyjąć mogę ptaków się wielce obawiam gówno jest specyficzne to uliczne do ptaków należące jest białawe wcale nie śmierdzące ciekawe od czego to zależy? czy od odzieży? jak widzisz ptaki się nie ubierają do gaci nie srają ewidentnie wydalają na chodniki i na okna na wszystko wokół na człowieka też się zdarza mnie to się często przydarza a gdy wdepniesz w gówno niby szczęście będziesz miał więc zachęcam wszystkie dzieci które srają: dalej sraj drodzy ptacy, nasi przyjaciele którzy sracie tak wiele nawet w kościele na kościół też czy każde gówno trafia do klozeta to jest przenośnia - wcale tak nie robita w lasach też ludzie srają zanieczyszczają nasze środowisko a potem się dziwią że to brudne wszystko to jest problem niemal globalny nieopłacalny same straty przez niego mamy nie tylko straty smrodu też wiele może opowiesz coś o tym ja mam kłopoty chyba muszę się przejść do kibla chyba wrzucę gwizdka każdy w domu ma łazienkę oddaję gówno jej w podziękę i co tu za sprawiedliwość? zastanawiam się jak gówno smakuje ja nie spróbuję może ty skosztujesz ludzie często je próbowali gdy z głodu umierali.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.