Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To prawda, większość nie wiedziała co to i jak to działa. Aż przyszła Tarcza i 90% przedsiębiorców zobaczyła jak działa chatbot. AI voicebot też do mnie pierwszy raz zadzwonił ze 2 mięs temu....:) Miałam już ze 3 takie rozmowy. Nie wiem czy to przypadek czy jednak rozwiązania InteliWise stają się popularne. Ja jestem tu od Tarczy Antykryzysowej właśnie :). Choć może się zdarzyć że przez InteliWise stracę klientów to wiem że to przecież kwestia nowych czasów. Postępu nic nie powstrzyma.