Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dalej wierzę w spółke z całego serca. Dawid Modro to dobry i uczciwy człowiek... Wiadomo że na sukces trzeba trochę czasu... Ale wszystko jest na dobrej drodze :) polecam pojechać na walne i porozmawiać z prezesem :) zobaczycie jakim jest dobrym i ambitnym człowiekiem:) Sprzedałem akcje żeby oddać wszystkie kredyty... i zaczynam od zera :) nowy rozdział bez giełdy:) 10 lipca wypłata więc całe 2000 zł dla mnie na co tylko będę miał ochotę :) a jeszcze kilka dni temu musiałem ciężko pracować na raty kredytu... I nawet nic sobie nie mogłem kupić... Jak bym miał swoje pieniądze to raczej bym trzymał akcje ale te kredyty mnie obciążyły... Dlatego sprzedałem akcje. Mój kolega dareczek ma 10k akcji i trzyma:) dareczek to też dobry człowiek... Zawsze pomoże i doradzi... Pozdrawiam Tomi