Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widzisz. Najbardziej żenujące propaganda to jest i w TVP i w WSI24 i w Wyborczej. Punkt widzenia zależy.... Gdy PLI zrobi film, albo pójdzie info ze zacznie go robić kurs będzie na innych poziomach. Twoja decyzja. Można kupić teraz można kupić po 80zł po infie że zaczynają robić pełnometrażowy "Twardowski". CDR można było kupić za 10zl i zaryzykować że im wyjdzie, można było oczywiście kupić za 250zł bo im wychodzi. Być może dla Ciebie nie ma różnicy, dla mnie jest zasadnicza. Dlatego nie jestem tu całym portfelem ale kasa która mogę zaryzykować i czekać na kinowe "Legendy polskie"ale też na zyski z innych projektów. Poza tym mam wrażenie że piszesz po to tylko aby sobie popisać bo skoro Twoja decyzja jest jaka jest to co zmieni to klepanie w klawiaturę? Nic.