Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja wchodze w emisje glownie z tego powodu ze szybko akcji nie sprzedam nowych co dostane i o to mi wlasnie chodzi, bo tak bym sprzedal pewnie w przedziale 3-5zl znajac siebie, bo by mnie kusil duzy zysk, a tak wejde i nie bede mogl ich sprzedac predko do czasu az ich nie dopuszcza do obrotu a to moze byc za pol roku - 1rok- Przez ten czasu Ciszewski juz sie postara o fajne infa, rozwinie firme i cena akcji moze wtedy siegnie spokojnie te 5-10zl wtedy sprzedam sobie. A stare akcje moge sprzedac w kazdej chwili, ale nie wczesniej jak po odcieciu bo inaczej nie dostane nowych akcji i poczekam na jakies infa by kurs urosl chociaz kilkaset % wtedy oddam. A pozniej dodatkowy znacznie wiekszy zysk z nowych akcji nabytych z PP po taniosci, pozdro :)