Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
HueHue
czy, aby ty nie aspirujesz do zarządu spółka?!
człowieku, o co ci chodzi?
akcje były o połowę tańsze jakiś czas temu
a, ty w kółko piszesz te same bzdety
''wg moich źródeł'' etc...
nie chcę ci dedykować cytatu marka twaina:
''Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.''
ale, naprawdę niewiele rozumiesz z biznesu jaki prowadzi platige
a wasalny styl? nie ty będziesz
decydował czy, warto?
bo jak dla mnie biznes z takim podmiotem jak netflix to sufit
do tego jak wasal zarabia świetne pieniądze wszystko jest ok
natomiast ip polega na swoim ''produkcie'' i tutaj po prostu marża jest wyższa, dochodzi system tantiemowy
po wielu latach poszukiwania pli idealnie wstrzeliło się w niszę i dziś mając kilka dywizji biznesowych i tak zdywersyfikowane przychody, że nawet pandemia nie robi im krzywdy,
może sobie pozwolić na wejście w ip o komercyjnym kształcie, a nie tylko artystycznym
i nie pisz, że na walnym ''nie uzyskaliśmy odpowiedzi''...bo ciebie tam nie było
hehe, jakbyś był po prostu zapytałbyś prezesa o swoje pytania w stylu złote myśli
na które ja i wyedukowani inwestorzy znają już pytania od bardzo dawna np
> do kogo należa prawa autorskie do wiedźmina -serialu?
do netflixa bo pli je scedowało na amerykanów do tego projektu, choć ma je do innych ekranizacji w jakiejś innej formie
poza tym marka wiedźmin należy do pana sapkowskiego
normalny człowiek czytający: raporty spółki i jej komunikaty oraz wywiady obecnego prezesa
naprawdę na forach nie musi zadawać pytań
bo i jakie?
na te, które nie są informacją poufną tacy jak ja, chcący sobie zadać min wysiłku, znajda odpowiedzi
na te z pogranicza negocjacji, ustaleń i informacji poufnych nikt ci nie odpowie, szczególnie w tym miejscu
platige długo już pracowało na wizerunek i globalny zasięg, teraz czas zarabiać większy szmal
nawet gdyby ktoś taki jak ty no name z bankierowego wątku nazwał to stylem wasalnym...