~Optymista

Teraz to sam już nie wiem w jakim kierunku to pójdzie...ostatnia sesja to było specjalne zwalanie, żeby odebrać tanio...czy wywalanie...wyniki marne, bo odpisy sobie porobili... Teraz tak...wyniki sprzedaży za czerwiec...jak spadek 30% w obecnej sytuacji to będzie ok. czy znów zwała...i teraz do czego to porównywać do zeszłorocznej sprzedaży czy tego nowego skorygowanego planu... Niestety wg mnie szykuje się marazm na niskim wolumenie, nie wiem w zakresie 30 gr - 40 gr...albo mozolne osuwanie i gdzieś tam znów odbicie..w sumie możliwe jest też w górę na wyższe poziomy wbrew wszystkiemu...ale to musiałoby być faktycznie powiązane z jakimś inwestorem, albo przejęciem... na razie ta spółka jest za tania...kurde szczerze to powinni ustalić jakąś godziwą cenę i zrobić wykup...1 pln? Dałoby to kapitalizację 35 mln...Czy to uczciwe? W obecnych warunkach może i tak... chociaż ta spółka 100 mln jeszcze nie tak dawno była warta... Cały czas jeszcze wielka niewiadoma z TXM...kiedy to wróci na notowania? Czy to coś da? Generalnie masakra... tu chyba w ogóle jest taka sytuacja, że nie ma obrotów, bo wszyscy są umoczeni na dużo wyższych poziomach a nikt nie chce grać na tym, bo tu się po prostu nie da...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.