Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam. Czytam o tej spółce i coraz bardziej mi się podoba. Nie mam jeszcze akcji. Najbardziej interesująca jest kwestia zaangażowania w VR i tworzenie gier z wykorzystaniem tej trchnologii. Na pewno jest ona przyszłościowa i za x lat będzie popularna. Spółka tworzy też inne projekty, nie związane z gamingiem. Interesuje mnie wejście na longa. Lubię spółki z NC, bo mają duży potencjał. Tu kapitalizacja jest jeszcze mała, więc myślę, że chyba kupię akcje. Trudno mi znaleźć info, jakie są kolejne kroki spółki, zapowiedzi gier. Proszę o wypowiedzi tych, którzy znają spółkę i się nią interesują. Dzięki.