Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Też dobra spółka OML, kilka sesji temu kupiłem pierwszy pakiet NGG za ok 0,26 gr. Zobaczymy, co będzie. Dla mnie cena aktualnie atrakcyjna. Ale największe nadzieje po sprzedaży Ten Square Games wiąże z simfabric i się opłacało. Myślałem, że popełniłem błąd sprzedając ok 470 PLN- dzisiaj jest już dużo wyżej, ale kupując w przedziale 14-16 PLN za akcję podczas konsoli gdzie wszyscy narzekali dzisiaj jest 90,xx :) I będzie jeszcze wyżej. Zresztą pisałem ostatnio, że odpala być może ktoś skorzystał i też zajął pozycję. Dokupowalem przy ostatniej korekcie przy 53,xx i Jestem zadowolony. Wiem za to, że wyniki spółek w USA jak TT czy Blizzarda będą 20-30% wyższe niż przewiduje rynek. Aktualnie jestem mega hype na spółki gamingowe i technologiczne. Co chwilę podwyzszaja rekomendacje ceny docelowej. Stąd sądzę, ze sentyment również przełoży się na nasze spółki z w końcu mamy dolinę krzemową gamingu. I uważam, że mozemy być z tego dumni. Dobra bo się rozpiszę. Ale dzięki za podpowiedź zawsze coś nowego się można dowiedzieć.