~zx

no no. Czytałem sobie sporo o Timecamp i obserwuję go od dawna.
Jest liderem w swoim segmencie z potencjałem wzrostu rynku rok do roku o ok 12-15% link
%.
Wypłata dywidendy to dla mnie szok ,750 tys to kosmiczna kwota jak na młodą spółkę a na dodatek w segmencie nowczesnych technologii i pracy zdalnej. Taki Brand 24 dalej jest niedochodowy a mocno rozbuchany marketingowo i dziś mimo wpadki z Facebookiem wart ca 50 mln. To co można zrobić z Timecamp mając takie głowy jak Panowie z Wrocławia? i ponad 30% akcji.
Ja wiem co głośne IPO . Teraz rozumiem że dokupili 9% ich akcji , i rozumiem, że po tylu latach milczenia raczyli poinformować. Chyba coś tu na poważnie zacznie się dziać.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.