~PISdzielec

Dnia 2020-06-30 o godz. 12:11 ~DannySon napisał(a):
> Pytanie tylko jak długo będą czekać, żeby kurs zaczął odrabiać. Raczej ktoś stara się wycisnąć jeszcze trochę akcji z rynku.
> > Wspomniałeś o NWZA. Nigdzie nie znalazłem info o takim wydarzeniu, zatem wskazujesz na hipotetyczne zdarzenie w przyszłości, które mogłoby mieć miejsce gdyby... No właśnie co?

spokojnie,nie widze problemu aby zwolac NWZA celem podjecia uchwały o skupie akcji!

przypomne:

40mln w kasie

skup 2mln po 8zł wystrczy!

to daje 16mln zł,w kasie nadal 24mln zl +AUM .

Akcje skupujaa wielu juz pozegnało sie ze spolka badź ma akcje nabyte po cenie >= 2z!

o reszcie pisałem,teraz info o dzialnosci nowej, td,spie spokojniedokupilem za piniedze z idea banku i jestem zadowlonym akcjonariuszem altusa,na te chwile wystrczy mi shares 2 dni dodatkowych zakupow.Teraz czekam na JakubasaFram i Quercus,maja tutaj duzo do nadrobienia,a zwiekszajac udzial w akcjonariacie ,skupili nieco z rynku,cały czas ich średnia jest powyzej 2zł!

Poczekam,im mniej akcjonariuszy detalicznych tym lepiej....niech ci co cche sprzedadza i spokoj.

Uwazam ze to ostatnie akcje przed duzymiii wzrostami co wynika z duzego wykupienia(obroty,wolumeny)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.