Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panie Janie Mam nadzieję że pan nie ironizuje.. Chciałbym miec wiedzę która pozwalałaby mi znać odpowiedzi na takie pytania. Ale... Jestem akcjonariuszem tej firmy od 3 lat. Długo była niedoceniana. W tej chwili jest nastąpił rozwoju sprzedaży i to zgodnie z założonym planem. Podpisanie kontraktu z Ministerstwem Sprawiedliwości USA spowodowało spekulacyjny wzrost zainteresowania spółką. Wzrosła ona w krótkim okresie z 33pln w okresie covid do ponad 180, prawie bez ruchów korekcyjnych. Wg wielu analityków a i w mojej opinii niesie to pokusę realizacji zysków przez wielu graczy. I to się dzieje. Czy wzrośnie w najbliższym czasie? To zależy czy ogłoszą zdobycie nowego kontraktu i zasugerują jego rozmiar. Wtedy jest to bardzo prawdopodobne, ale ruchu choć zbliżonego do tego ostatniego w skali ja się w najbliższych miesiącach nie spodziewam. Ale i tak zostanę akcjonariuszem tej firmy przez pewnie najbliższe 2-3 lata co powinno skutkować zwielokrotnienie wartości akcji