~Pltrup

Czekałem na ten raport, aby coś Wam napisać. Srci Libra dla mnie jesteście płatnymi naganiaczami. Ciągle tylko naganiacze na pltrupa, a fakty są jakie są. Src wzucasz zdjęcie z kafejki, że niby to siedzibaPLG. Spółka nie współpracuje z poprzednia agencja marketingową od początku tego roku. Nie poinformowała o tym i nie poinformowała też czy w ogóle jest nowa firma. Strony internetowe nie działają od miesięcy. Nie można wejść w żadna zakładkę tematyczna czy to detaling czy wynajmu aut. Spółka nie aktualizuje Facebooka. Nie wrzuca żadnych informacji. Spółka nie informuje o działaniach wewnątrz. Brak informacji o buybacku itp. Albinos zapadł się pod ziemię. Nie ma żadnych informacji o przejściu na główny parkiet. Zresztą gdzie tam z taką kapitalizacja. Spółka nie odpisuje na wiadomości wysyłane za pośrednictwem Facebooka. Zostałem z niewielkim pakietem akcji. Najwyżej je zakopie i będą leżały koło kilku spółek, z którymi juz nic nie zrobię. Teraz czekam na Wasze konkrety prosto z rękawa. Pewnie sami macie już pełne gacie. Dla mnie to wygląda kiepsko. Ciekaw jestem Waszego zdania płatni naganiacze.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.