Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Izdek nigdy nie nazwałem Ciebie trolem to po pierwsze, po drugie zgadzam się, że jeśli nie będzie jakiegoś infa to chwilowo zabraknie paliwa do dalszych wzrostów i najnormalniej zrobimy korektę. Dla mnie nie ma aktualnie znaczenia czy kurs będzie 2,5 czy 4,5 bo i tak nie sprzedam. Zostaje na papierze na dłużej, ale jak zawsze kupuje się najlepiej, jak krew się leje. Aktualnie kapitalizacja 68 mln więc uważam, że nadal jest tanio i dlatego ostatnio dokupilem, a przy okazji chciałem zobaczyć czy pójdzie jednym zleceniem przy będą mi rozbierać sztukami pakiet jak płotki. Nie wiem od kogo kupiłem, podobno od Wersa :) I spoko. Czekam dalej, ale nie uważam, że mamy mega euforię raczej wróciliśmy do normalnej mediany cen na walorze. Przecież sam wiesz, że przy spółkach technologicznych czy gaimingowych wycena nie jest oparta o c/z bo się nie sprawdza. Tak można sobie ocenić tauron , KGHM. Dla mnie inne zdanie jest dobre, bo pozwala spojrzeć krytycznie w momencie, kiedy jest to najtrudniejsze- kiedy jesteś zaangażowany po długiej stronie rynku. Pozdro ide na weekend