Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Carbon niestety mam na wysokiej średniej 55zł i raczej tutaj nic nie będę robił. Chyba, że trafi się okazja + trochę nadprogramowej kasy. Wiadomo pod co tutaj jest grane, ale liczę też, że przedstawią plan na okres po WH.
Jestem ciekaw, jak pewnie każdy, jaki kurs napędzi Medium. W przypadku Observer, największe obawy to porównywanie do Cyberpunk 2077. Chociaż tak jak oglądałem porównanie z remasterowanej wersji, to naprawdę robi wrażenie. Wydłużyli też grę, a to było jedno z kilku zastrzeżeń graczy. Średnia trochę poniżej 100, więc jeszcze nie myślę o realizacji, ale ręka na pulsie :). Szybka korekta by się przydała na dokupienie "kilku" papierków.
Z ciekawości kupiłem, CI Games, ale to raczej short, żeby zarobić na łychę. Bez większych planów. Teraz już trochę "wysoki" kurs, ale zobaczymy, czy lipiec coś podbije. Jak nie to dam zarobić innym :).
Scope pięknie się wybił po info, ale przeczucie mi mówi, że jeszcze spadnie poniżej 200zł. To nie było to info, które utrzyma długo wyższy kurs. Mogę się mylić.