Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
1. Dwie gry na Steam w produkcji, w tym jedna ze świetnym i aktualnym tematem kosmosu jeszcze w tym roku. 2. Dzisiejsza umowa z firmą SS na wzrost monetyzacji TS i TS2. Wystarczy wzrost konwersji do kilku procent aby przy milionowych co miesięcznych pobrań tych dwóch gier spełniły się prognozy o których niejaki tłumik z Tworek pisze od dwóch lat. 3. Gra MMO która też już powinna być na ukończeniu. 4. IC ze sporym potencjałem do zwiększenia na mobile i niedługo na Steam. 5. Debiut TS i niedługo pewnie kolejnych gier na Nintendo. 6. Coraz to nowe milionowe dotacje zwiekszajace wartość firmy. 7. Technicznie też świetnie, marubozu, kumulacja, marubozu, kumulacja i tak na przemian na wyższych poziomach. Duże wolumeny na wzrostach, mniejsze na spadkach, dołki i szczyty coraz wyżej. Złoty krzyż, oddalajace się obydwie SMA itp, itd. Klasyczne wyjście ze spodka na miesiecznym. 8. I to wszystko przy kapitalizacji już po ostatnich wzrostach ok. 50 mln. Jakie kapitalizacje mają firmy z jedną grą na Steam? Wszyscy wiedzą. A tu są dwie gry i pewny interes mobile. 9.Jasne że będą korekty od czasu do czasu, ale kierunek już obrany, a cel bardzo daleko. Żeby nie było że namawiam, piszę tylko co mam w głowie, każdy decyduje sam. Nie wiem czy o czymś zapomniałem, ale mi to wystarczy żeby tu siedzieć. Nara.