Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2020-06-19 o godz. 14:35 ~dgbfgh napisał(a):
> > To ty nic nie zrozumiales. Wiele razy powtarzalem ze czy mam te akcje czy nie NIGDY nie zmieniam pogladow z powodu ze jestem w ich posiadaniu. Tylko tacy klamcy i naiwniacy z akcjami potrafia klamac, wprowadzac w blad, ze jest cudownie i kreowac nowa (swoja) rzeczywistosc aby naciagnac kogos na wydmuszke. Nigdy nikogo nie namawiam na kupno jak mam te akcje. Byloby to sprzeczne z moja etyka....A wplyw tego forum na kurs jest praktycznie zerowy. Tutaj 90% i tak traci lub straci bo nie maja zielonego pojecia co kupili. Nie wyciagaja nic z informacji. Dla nich liczy sie ze moga kupic w porywach kilkaset akcji i MA rosnac bo tak i basta....
> >
>
> ...ok, podsumowując: kłamałeś.
> A to ciekawe:
> "...Nigdy nikogo nie namawiam na kupno jak mam te akcje. Byłoby to sprzeczne z moja etyka..."
> czyli zgodne jest z twoją etyką namawiać/sugerować komuś - poprzez negatywne posty - aby sprzedał akcje mimo iż nie masz pojęcia co do przyszłego kierunku kursu i bazujesz tylko na swoich przeczuciach ...żałosne.
> Pewnie też od 13 marca namawiałeś/sugerowałeś poprzez negatywne posty aby akcji nie kupować.
> Ci co posłuchali pozbawili się 130% zysku dzięki twoim etycznym sugestiom.
> To że jesteś tak aktywny na tym forum jest poniekąd potwierdzeniem, że na giełdzie nie zarabiasz.
>
Dyskusja z kims kto dalej nic nie rozumie nie ma sensu....Nigdy nie klamalem. Podpieram sie wylacznie informacjami i na podstawie tego wyciagam wnioski. 90% moich przewidywan co do cig sie sprawdzilo. Zapytaj Pas jak pisalem ze bedzie 50gr i jak wtedy on sobie ze mnie drwil....Minelo kilka miesiecy i bylo nizej nawet niz 50gr. Zapytaj o emisje rok temu. Przewidzialem ja idealnie. Zapytaj o zwale po premierze jaka przewidzialem. I slaba sprzedaz SGWC. Mnie kompletnie nie interesuja cudze pianiadze. Ja mialbym kogos ratowac jak jest glupcem? Niech traci nawet wszystko...