~Arek

Dnia 2020-06-19 o godz. 14:35 ~dgbfgh napisał(a):
> > To ty nic nie zrozumiales. Wiele razy powtarzalem ze czy mam te akcje czy nie NIGDY nie zmieniam pogladow z powodu ze jestem w ich posiadaniu. Tylko tacy klamcy i naiwniacy z akcjami potrafia klamac, wprowadzac w blad, ze jest cudownie i kreowac nowa (swoja) rzeczywistosc aby naciagnac kogos na wydmuszke. Nigdy nikogo nie namawiam na kupno jak mam te akcje. Byloby to sprzeczne z moja etyka....A wplyw tego forum na kurs jest praktycznie zerowy. Tutaj 90% i tak traci lub straci bo nie maja zielonego pojecia co kupili. Nie wyciagaja nic z informacji. Dla nich liczy sie ze moga kupic w porywach kilkaset akcji i MA rosnac bo tak i basta....
> >
>
> ...ok, podsumowując: kłamałeś.
> A to ciekawe:
> "...Nigdy nikogo nie namawiam na kupno jak mam te akcje. Byłoby to sprzeczne z moja etyka..."
> czyli zgodne jest z twoją etyką namawiać/sugerować komuś - poprzez negatywne posty - aby sprzedał akcje mimo iż nie masz pojęcia co do przyszłego kierunku kursu i bazujesz tylko na swoich przeczuciach ...żałosne.
> Pewnie też od 13 marca namawiałeś/sugerowałeś poprzez negatywne posty aby akcji nie kupować.
> Ci co posłuchali pozbawili się 130% zysku dzięki twoim etycznym sugestiom.
> To że jesteś tak aktywny na tym forum jest poniekąd potwierdzeniem, że na giełdzie nie zarabiasz.
>

Dyskusja z kims kto dalej nic nie rozumie nie ma sensu....Nigdy nie klamalem. Podpieram sie wylacznie informacjami i na podstawie tego wyciagam wnioski. 90% moich przewidywan co do cig sie sprawdzilo. Zapytaj Pas jak pisalem ze bedzie 50gr i jak wtedy on sobie ze mnie drwil....Minelo kilka miesiecy i bylo nizej nawet niz 50gr. Zapytaj o emisje rok temu. Przewidzialem ja idealnie. Zapytaj o zwale po premierze jaka przewidzialem. I slaba sprzedaz SGWC. Mnie kompletnie nie interesuja cudze pianiadze. Ja mialbym kogos ratowac jak jest glupcem? Niech traci nawet wszystko...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.