Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
można powiedzieć że całe moje życie inwestycyjne było powiązane z Mazgajem, pa poczatku super było na Almie ale niestety nie wyszedłem po 160 tylko po ...40 potem super na krakchemi ale zamiast sprzedać po 6zł końcówki leciały po 42gr...
To jest zwykły oszust ( dlatego go tak nazywam bo niszczy włąsne firmy 1- przekazał z Krakchemi do Almy 10mln na zaliczkę pod budynek którego nie sprzedał i kasa przepadła , dobrze wiedział że Alma bankrutuje i mimo to wyciągnął z Krakchemi 10 mln, w Krakchemi miał akcje Vistuli i co z nimi zrobił - zastawił je na kredyty i dostał je za bezcen od mbanku, a pozostałe odkupił 40% taniej niż chodziły na rynku, podsumowując - działa tylko na korzyść swoją a nie akcjonariuszy).
Po tym wywodzie - zaryzykowałem znowu i wszedłem w VRG ale wiem że to ryzyko i Mazgaj robi tutaj co chce.
Jak będzie chciał to będzie 4 a je nie będzie chciał to będzie i poniżej 2...
W Krakchemii cała polityka ( ks Sowa, gen Janicki, min sprawiedliwości i wielu innych) przewineła się przez Radę Nadzorczą wiec ma mocne powiązania i nic mu nie będzie.