Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Oczywiście to moja subiektywna opinia i mogę się mylić ale Potencjał w Sygnity widzę ogromny . Mo - Bruk z 9 zł parę lat temu skoczył na 230 zł obecnie . Sygnity poprawia wyniki zmniejsza zadłużenie , Ta spółka naście lat temu kosztowała ponad 100 zł . Asseco w wezwaniu oferowało 21 zł dzisiaj mamy 6 zł . Jak w takim tempie zacznie spółka spłacać zadłużenie to za 2 lata będzie na plusie i na zupełnie innym poziomie to moje zdanie