Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Najlepszy miks to miks w miarę ogarniętych leszczy i merytorycznych inwestorów. Jak leszcze znikną z tej spółki to prawdopodobnie będziemy mieć tutaj przysłowiowe rajdy jak na PKP Cargo albo PGNIG (to, że dzisiaj podskoczyło to nic dla mnie nie znaczy). Może się mylę, tak mi się wydaje. Są płynne spółki i są ślimaki. Mam nadzieję, że APS Energia należy do płynnych, tylko gdyby ten akcjonariat był bardziej cierpliwy i rozsądny było fajnie.