Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Czy pecha? Z mojej perspektywy dzisiaj, to mogę powiedzieć, że miałem szczęście, iż ktoś chciał kupić moje ......k akcji. Sam aż byłem zdziwiony, że dokładał na K na dogrywce, to mu oddawałem? Coś ktoś wie co będzie w raporcie?
Wizja że "bedą" po 3-4 zł spowodowałą, że kilka lat temu zapakowałem się na amen, włącznie z uśrednianiem strat i mam teraz za swoje.
Nie kupowałem czegoś na czym sie nie znam +brak konkurencji + wizja rozwoju, ale chyba wszystkich nas zrobili w bambuko.
Z czego - nawet przy marży 35% - przy takich obrotach oddadzą za obligacje- 20M? Bo mi, mimo że wystąpiłem z żądaniem wykupu nie wypłacili nic.