Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2020-06-13 o godz. 00:20 ~varder napisał(a):
> Telekomy rosną w siłę np. PLAY.
Play oferuje jakąś jakość a tu jest tylko jakoś, opinia z internetu:
"Ten dostawca Internetu to jeden wielki problem... Internetu bez przerwy nie ma, albo są wiecznie zerwania, prędkość jest na poziomie 1 mb/s A miało być 240 mb/s. Państwo twierdzą, że oni problemu nie widzą. Nie ma zerwań, Internet ma pełna prędkość, A ja sobie wymyślam problemy których nie ma. Po czym słyszę, że oni i tak nie mają możliwości wglądu w logi... przyjeżdża technik mówi, że pomiaru prędkości nie można robić na Speed Test tylko i wyłącznie przez ich program, po czym Pan robi pomiary na jedynym słusznym programie, robi go tak długo zmieniając serwery aż pomiary wychodzi i mówi że wszystko jest ok, że mam niewymyślać...
Pytam się dlaczego mam taka słabą jakość obrazu, telewizji która jest od nich, przecież miało być FullHD a Pan odpowiada że nie mają możliwości technicznych by taka TV działała poprawnie... I wtedy się wyjaśniło dlaczego zabrali mi wcześniejszy dekoder ponieważ nie działał... ponieważ nie było możliwości odtwarzania TV w HD... brak pojęcia o czym kolwiek... pomóc techniczną wiecznie nie odbiera, albo nie wie co zrobić, Pan technik przyjedzie, to pomoże...
Miałem Internet na kartę z T-Mobile bez limitu i przez rok użytkowania nie zdarzyło się by nie było Internetu czy byłby problem techniczny, A Tu nie pamiętam by się zdarzyło by w któryś dzień było wszystko ok i nie musiałbym się denerwować, że coś nie działa czy jest problem...
Nie Polecam!!!!"