Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Poczytaj o softblue jestem tam trzeci raz kupowałem dzisiaj też. Ostatnio jak napomowalo kurs to z 0,4 gr sprzedawałem ok 1,88. Aktualnie 1,12 i zapewne będzie się jeszcze bujać, ale kolejny poziom będzie powyżej 2,xx. Wers spółka zaczęła się zajmować tematem zapotrzebowania na wodę + gospodarka zasobami energetycznymi. To może być ciekawy temat pod kątem monitorowania zasobów wodnych. Temat, który od dłuższego czasu poszukiwałem również za granicą. Za 1,5 roku ma powstać centrum naukowo badawcze, które będzie takim hubem dla spółek z kraju i zza granicy. Temat do rozważenia. Daje znać póki jest tanio