Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
JA to nawet pewność mam.
Byle czego nie kupuję. W życiu!
Myślę że 5 to tak na dobry start.
Wszystkie tematy tu już ogarnięte, Drogie koncesje pozałatwiane ( oj te podróże za ocean...)
Klienci extra, Produkty extra ( A czego tu nie ma...), umowy extra, tylko na zysk czekamy, A, i będzie git kasa bo duża sprzedaż w 2Q i w końcu realne zyski z inwestycji zobaczymy w mig. Przyd się jeszcze niespodzianka.
10 łachy też nie robi. Już cała Polska inteli zna dzięki tarczy. A caraz będzie cały świat.Bo już po mału się po świecie też rozchodzi, Tu będzie global AI chat i global sprzedaż.
A resztę to Ćwiercin powie.