Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie strasz bo to nie wypada tak "dojrzalemu" inwestorowi jak ty.. Pozatym to Ja moge Ciebie pozwac za publiczne groźby ale szkoda mi energi. Rozumiem że jesteś zarządzającym TFI Rockbridge i wiesz że nie sprzedałes ani jednej akcji Bloobera??:) Proponuje więc zachować spokój... A moje posty powinny dać nowym inwestorom chwilę refleksji bo dla df ki czy wzrost na takich mało płynnych spółkach jak SF nie są dziełem przypadku....Więc nikogo nie namawiam na sprzedaż czy kupno zadnych akcji....Każdy i tak swoje Wie i zrobi co chce bo to są Jego pieniądze a mi nic do tego..Pozdrawiam