Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ty wiesz ze do ludzi piszesz, Po dychu czy po 20 i 50:)))) A może 3× 20 i 10 Bo 5 tki już były Sie chwali a sprzedac nawet po 3,40 nie chciał Tera dychę proponuje. Nie będę więcej gadac bo wszystkim co mają BTC wiecrj niż 30 kilo w .. Sie poprzewracalo i leszczami gardza. Trzeba bylo zrobić jak mówiłam. .. To nie moje towarzystwo się porobilo. Zlote klamki kurna. Skora fura i komora. Na urlopie bede miala zajęcie. Zamiast słomy siana sobie ususze i do butow zapakuje. Będzie jsk znalazł i nic mnie nie będzie uwierać.