~fanpli

@cinek
inwestorzy odnoszą czasem wrażenie, że pli to spółka hermetyczna i taka niedostępna
prawda jest taka, że to co mogą powiedzieć to mówią
jednak pracują równolegle nad wieloma projektami, o których nie mogą słowa powiedzieć
dopóki ich partner nie da zielonego światła na info w mediach
stąd np tak obstrukcja informacyjna odnośnie biznesów z netflixem, wszystko najpierw było
cedzone poprzez instagram hisrich przez wiele miesięcy...
bycie spółką publiczną utrudnia im życie w tej branży: z jednej strony chcieliby wszystko komunikatami
podawać, z innej zaś...no właśnie to enigmatyczne stwierdzenia bagińskiego czy nenowa:
-nic nie mogę więcej powiedzieć -
mocna sugestia i nic więcej, bez detali i szczegółów
ale, może to co mówił w wywiadzie dla pb bagins o dużej produkcji filmowej ma związek z tym co powiedział nenow, może jednak lem?
tomek dla pb:
''Mamy ciekawe plany na najbliższy rok. Jest spora szansa na zrobienie bardzo dużego filmu fabularnego, którego tytułu nie chcę jeszcze wymieniać, bo dopiero prowadzimy rozmowy na ten temat. Wydaje mi się jednak, że będziemy to robić pod koniec roku. To naprawdę wielka, światowa produkcja. Obecnie pracujemy nad drugim sezonem „Wiedźmina”. Rozmawiamy z inwestorami na temat produkcji animowanej i też wszystko idzie w dobrym kierunku. Chcemy uniknąć sytuacji, w której sami finansujemy produkcję. Jesteśmy zbyt dojrzali, żeby pakować się w takie rzeczy.
Brzmi bardzo tajemniczo.
— Wiem, ale staram się unikać dmuchania balonów, nim wszystko nie zostanie ostatecznie potwierdzone i będziemy mieli to w garści.''
ot i mamy całe tzw relacje inwestorskie, zero dmuchania balonów, a info jak już wszystko dopięte na zicher...
ps> w kasie pojawiło się już 4,5 mln gotówki i cały czas cash flowy są na ładnym plusie, więc coś mogliby już współfinansować, albo jakąś małą animację sami trzasnąć...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.