Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zgadza się, ciekawy temat, wyniki q1 rewelacyjne. Wcześniej jednak różowo nie było w tej kwestii. Ten rok powinien być już jednak ok, wycena w tym kontekście niska. Na NC rzadko inwestuje, ale od 2 miesięcy idę z większą kasą niż zwykle za detalicznym flowem. Są na NC tematy z dobrymi wynikami rok do roku, a tych na NC niestety nie za wiele, i które do tego korygują wcześniejsze mocne wyskoki. Część popytu w ostatnich 2 tygodniach z mojej strony. Dobieram z bida killa-kilkanście kilo dziennie ze średnią ok. 3.75. Zakładam że ten pakiet w arkuszu na niespełna 40 kilo po 4.2 to resztówka kolesia który chodził wcześniej ze zleceniem na ok. 90k i któremu wczoraj zdjęli sporą część towaru. Później kanrt po prawej powinien być lżejszy. Wg mnie aiton to materiał na wzrosty do 60-70 groni. Inne ciekawe tematy to wg mnie kbj, biztech i aztec.