Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Doceniam znaczenie analizy fundamentalnej, ale sygnały jej są zdecydowanie zbyt wczesne lub bardzoAspóźnione. Zobacz na mój wątek PCR TFE. Przy cenie 90 złotych wszyscy pisali jaka to doskonała spółka, dywidendy, zyski. akcjonariusze spodziewali się bliskiego pokonania 1000. TFE dawało wyraźne sygnały końca pierwszej fali i projekcję ruchu na 30 zł. Tak wkrótce się stało.
Masz rację, że zainteresowanie spółką jest znikome. Ja do wczoraj też nie wiedziałem o jej istnieniu. Nawet nie wiem czym się zajmuje. Z punktu widzenia TFE to nie jest istotne. Zajmujemy się tylko samym ruchem cen. O projekcji ruchu pisałem już w poprzednich wpisach. Czy zrealizuje się ten scenariusz? Tradycyjnie zobaczymy.