Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam,
Wypowiadam sie tutaj 1szy raz.
Moja przygode z inwestowaniem zaczalem pechowo w 2017.02 kiedy wiekszosc byla na szczytach szczytow i ta spolka byla niefortunnie jednym z moich 1szych zakupow, na ktorej mam do dzis dnia najweksza strate liczac akcje, ktore przenioslem na gnv. A bylo tego kilkadziesiat tys sztuk, kupione po okolo 70gr jeszcze w 2017.
To tyle tematem wstepu.
Wchodzilem tutaj tylko od czasu do czasu, mimo, ze nadal mam tu troche akcji, bo uznalem, ze to bez sensu, myslalem, ze dam im troche czasu =).
Ale odkad tu jestem jedyne co widze to komunikaty o wzajemnej wspolpracy (bylo ich kilka), z czego zadna nie miala materialnego przelozenia na wyniki, juz nie wspominajac o brakujacych legendarnych juz srubkach, ktore pewnie wypadly przypadkiem podczas rozladowywania kontera z ta cala machineria =). Czy o bombardowaniu ofertami badz wracajac do debiutu 'schodza jak swieze buleczki'.
Musze sie przyznac, ze mimo wszystko wierzylem naiwinie, ze dokads to zmierza. Myslalem sobie, skoro kupuje zonie i corce akcje, to po co mialby leciec w wala o.O ? Nadal tego nie wiem.
Wg rozpiski, ktora dostaly osoby chcace przekonwertowac akcje t2p na gnv wynialo, ze w polowie 2018 na poczatku 2019 gnv mialo wejsc na gielde, mamy 2020 rok i jak widac ciagle z reka w nocniku.
Wiec napisalem dzisiaj do prezesa z prosba o wyjasnienie mi tego wszystkiego, no i przy okazji czy moge sie juz pozegnac z moimi pieniedzmi (przekonwertowanymi akcjami), ktore na te chwile sa warte mniej niz papier toaletowy.
Jesli prezes mi odpisze, o ile w ogole to wkleje tu screena, a jesli nie, no coz =).