Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panowie, co wy wiecie :) Widziałem chat tych ludzi, widziałem dowody o tym jak wspólnicy spiskowali, jak próbowali wykraść komputer prezesowi żeby podłożyć świnie, a to pikuś przy innych rzeczach jakich się dopuścili. Normalnie obecni właściciele firmy Mobitouch powinni siedzieć, ale władze uczelni (udziałowca) sprawę uciszyły. Nie wiem natomiast poco o tym piszecie tutaj. Wnioskuje że jesteście jakoś powiązani z tamta firma bo kolega rozpoczynający wątek nie wspomniał firmy z nazwy. Cwani to wy za klawiatura jesteście. Odwagi nie macie by prowadzić biznes. W oczy tez nikomu z tych ludzi pewnie nie potraficie nic powiedzieć. To forum traktujecie jak wylewanie swoich żalów za własne błędy. Zajmijcie się sobą, bo co wam da pisanie tutaj?