~src

Haribo leszcze daj sobie już spokój z Softblue. Chwalicie trupa a z SBe się śmialiście a ja tam miałem średnią 32 gr. Część sprzedałem po 1.85 a teraz po dokupieniu po 1.5 i 1.15 moja średnia to 71 gr :) Spółka pięknie się rozwija i w kasie ma sporo gotówki ale jednak za mało na inwestycje w Invention zabrakło.
TO JEST TA RÓŻNICA!!! PREZES SOFTA SPRZEDAŁ BO OBEJMUJĄ UDZIAŁY A NA TERMO KOSIŃSKI WAS WYDYMAŁ I JUŻ DAWNO NIE MA NIC WSPÓLNEGO ZE SPÓŁKA. TERAZ SYPIE GNV KTÓRE DOSTAŁO AKCJE T2P ZA DARMO (NIBY ODDAŁO SWOJE AKCJE ALE ONE SĄ NIC NIE WARTE) . WIDZISZ RÓZNICE? SYPANIE BO BRAKUJE SPÓŁCE KASY NA OPŁATY MIMO, ŻE NIC NIE ROBI A SPRZEDAŻĄ AKCJI BY POŻYCZYĆ SPÓŁCE TĄ KASĘ NA OBJĘCIE AKCJI W MEGA PROJEKCIE.
https://strefainwestorow.pl/wiadomosci/20200527/inventionmed-ze-wsparciem-softblue-w-realizacji-centrum-innowacyjnych-symulacji
SOFTBLUE MA TYLE TYLE PROJEKTÓW ŻE MUSIELI JAKOŚ TO SFINANSOWAĆ MIMO 6 BANIEK NA KONCIE

ŻAL MI CIĘ TROCHE. ALE TYLKO TROCHE.
250 ZŁ W 3 MIESIĄCE PRZY 1.2 MLN ZYSKU NA SBE I NOWYM CBR ORAZ WSPÓŁPRACĄ Z PWPW

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.