Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cześć Adaś! Czemu JSW rośnie? Adaś przez Covid! Wszystko rośnie przez Covid! Teraz się na węgiel przerzuciło! Węgiel dobry bo odkaża i oczyszcza. Naturalnie i wprost. Mam taką maseczkę z węglem na twarz. Mówię ci cudo! Peelingi też są i pasty do zębów z węglem. Teraz higiena to podstawa. Ale nie dlugo. Lato idzie to i ludze myć się przestaną. Kompiel na basenie czy w morzu wystarczy... To jak sprzedaż to JSW to może moją ukochaną spółkę sobie kup. Chociaż ty pewnie masz. :) Tak myślę że cię tam widziałam, ale to może nie Ty. Bo ja wiesz, mało ogarnięta jestem czasem. Ale jak się zakocham to na zabój. I zawsze dobrze wybieram no i nosa do prezesów mam. :)