~Adam

Kończe posta i zamykam :). Ja patrząc na spółki długoterminowe koncentruję się na zysku i jego składnikach. Mam określone jakies zasady wejścia/wyjścia. Ze sprzedaży mają 1M straty. Z kluczowej działalności 1M straty! Naprawdę wygląda to jak patrzę na poprzednie kwartały, że mega jest im cięzko wyjść na sprzedaży na plus. W przyszłym kwartale jak nie pokażą dotacji to co będzie? Chyba nie trzeba mówić jak będzie bujać. Jeśli są osoby z free float które mają ochotę czekać długoterminowo i się przekonywać to bardzo dobrze. Życzę Wam stabilności na spółce jak najbardziej. Póki co będzie tutaj bujać jak na statku w sztormie i jeśli kurs zleci do 15-16 to chętnie sobie kupię bo wczoraj przyszło świetne info że raport za Q1 będzie 02.07 a to znaczy że za 2 tygi gdy akcjonariat się wymieni znów będzie szansa na to ze przed raportem wystrzeli bo przecież były potężne ilości ze ściągnięć i jest nadzieja, ale dnia 01.07 niestety ponownie mnie już tu nie będzie.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.