Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Niestety na pewno będzie tak że te szaleństwa będą się tu powtarzać. Trzeba jednak znać wartość spółki i umieć samodzielnie ocenić działania zarządu. Softblue zostało pięknie, z głową i z determinacją zbudowane. Mam również pewność że zrobił to człowiek z otwartym umysłem i wizją. Wszystko czego można się z zewnątrz o spółce dowiedzieć o tym świadczy. Już któryś raz pisze że dla mnie to spółka którą zbudowano na granicie. A ja mam przyjemność patrzeć jak dalej będzie rosła. Akcje takiej spółki poprostu chcę mieć, bo mam pewność że to będzie coś wielkiego.