Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Bo sam podkręcał by atmosferę oczekiwania na wyższą cenę . Kupujący musiał zabezpieczyć dziesiątki milionów. Nikt się nie bawi w takie gierki . Jak. Nawet podniosą cenę to co zarobią na tych kilku akcjach kupionych 20 30 gr taniej ??? Na pewno nie tyle co mogą stracić na rozdmuchanych oczekiwaniach. Nikt tak nie robił w poprzednich wielu wezwaniach i nie robią tego dziś bo to tylko Tobie się tak wydaje że to tak funkcjonuje. Ja generalnie na giełdzie to tylko wezwaniami się interesuje i właściwie tylko dlatego tu jestem. Moim zdaniem cenę powinni podnieść ale nie liczcie na 2 zł to śmieszne. Żeby było 1.7 to będzie super i tyle zamierzam tu zarobić . Nigdy jeszcze nikt nie dał takiej przebitki żeby miało być tu 2 zł zapomnij. Było tylko jedno takie wezwanie ale tam o spółkę biło się 3 podmioty. Wspomnisz moje słowa w lipcu . A podniesienie ceny tak jak pisałem przed samym końcem wezwania będzie a cały czerwiec to będzie się kisic i jeszcze spadnie w atmosferze zniechęcenia i rozczarowania brakiem wyższej ceny i to będzie moment na kupno i idę o zakład z Tobą że tak właśnie to się rozegra.