Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Na nic nie liczę , ktoś kto dopiero zaczyna swoją przygodę z inwestowaniem poprosił mnie żebym się przyjrzał tej spółce więc się przyjrzałem , część swoich wniosków tu opisałem wraz z zapytaniem czy można liczyć na jakieś inne kanały dystrybucji w tym przypadku w najbliższym czasie, bo nie znam tej spółki bardzo dobrze.
Moja końcowa diagnoza i zarazem ostatni wpis w tym wątku jest taka - na 90% sprzedaż krótko po premierze będzie słaba i cena akcji spadnie.
Zresztą , już spadła bo wczoraj jak zakładałem ten wątek to trzeba było 59 zł zapłacić za akcję a dziś jest to już 55.
Możliwe też że do premiery spadnie jeszcze mocniej i wtedy będzie pole do pozytywnego zaskoczenia i wzrostów.