Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
tyle, że jak pisałam wcześniej Vti chyba nie zależy na rozgłosie ani o wzroscie cen akcji, dopiero co prezes kupił 900 tys akcji po 0,9. Ja sie pytam od kogo za taką cenę. @ lata temu sprzedali 15 mln akcji po 2 zł, 80% z tego objeli sami dla siecie a tu ktoś im sprzdał taką ogromną ilośc po 0,9?
Generalnie oni wcale nie chcą wzrostu yuch akcji, sami pewnie chcą kupić a potem drogo ale na prawdę dorogo sprzedać.
Teraz wzrost nie jest im na rękę i nawet myślę, że dlatego przedali Inno. Nawet mam podejrzenia że Vti sprzedało a którys z panów z porozumienia to kupił prywatnie.
Rozgłos nie był im na rękę. Co innego tłumaczy, że nie puszczą ofij=cjalnej informacji o takim sukcesie infermediki ani o chatbocie z livechatem. Czy oni sa idiotami czy robią to celowo?