buffettgielda

Przeczytałeś z uwagą to co sam napisałeś? Chyba nie.

• to musisz się zdecydować, bo najpierw piszesz, że jestem sam a potem, że jednak jestem z kolegami ze spółdzielni
  • dalej też nie grzeszysz konsekwencją, bo najpierw twierdzisz , że kurs jest już
  • w tym jednym poście używasz kilka razy słowo "uspokój się", "środki na pobudzenie" co pokazuje, że to ty nie trzymasz ciśnienia
  • kolejne twoje hasło "kurs jest spompowany na prawie na maksa i wkrotce bedzie korekta" to niekonsekwencja bo korekta to już była a ty ją... zlekceważyłeś
  • do tego nie zauważasz, że prócz rekordowych wzrostów za I kwartał 2020 r. pojawiły się inne ważne informacje kompletnie zmieniające sytuację fundamentalną spółki
  • a jako ciekawostkę poczytaj sobie o jednym z panów, który właśnie wchodzi do Rady Nadzorczej z ramienia nowego właściciela, zobacz co robił i z kim
  • jak kupiłem Columbus po 2,2 zł większość pisała na tym forum, że kupiłem napompowaną spółkę na szczycie, nawet bez korekty, ci sami ludzie twierdzili podobne, że sam zawisłam ale i zawieszę innych
  • 5 miesięcy po tych tekstach sprzedałem swój pakiet akcji po 22 zł i znowu ujadanie typu czemu tak tanio, czemu nie do 25 zł - pamiętaj każdy gracz gra po swojemu, on podejmuje wszelkie decyzje w oparciu o dane ryzyko
  • po raz kolejny powtarzam tak jak to robiłem na Columbusie, że mój target to 17-20 zł do końca 2020 r.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.