Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No to już chyba kwestia czasu aż zbierze z rynku 0.5% akcji ktore mu pozostało do 95%. Chociaż z drugiej strony przy tej płynności zebranie 147k akcji chyba z pół roku może zająć :P Chciałem złozyc jakies zlecenie oczekujące (jakby faktycznie jakies wieksze zlecenia kupna sie pojawiały) ale odrzuca mi je - ktoś wie dlaczego.
Mój najgorszy papier ever, w sumie cieszę się że jego dni na moim rachunku są policzone. Nazwisko prezesa ląduje na zaszczytnej liście ludzi których biznesów tykać nie wolno :)