Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Słowo za darmo , może nie jest adekwatne ,W spółkę zainwestowałem i uśredniałem od Ostatniej emisji , wiec poświęciłem jej dobre dwa lata , Papieru mam całkiem sporo i uwierz mi zależy mi zarówno na jej rozwoju jaki wzroście ceny akcji , Zresztą pisze na tym wątku regularnie , dzieje się swoimi odczuciami odnośnie wezwania itd. Cena za którą bym sprzedał jest dla mnie satysfakcjonujaca , jeżeli tanio Ok , życzę noweMu nabywcy aby rosła dalej , Póki co do Mojej ceny jeszcze daleko.